Under Armour trainingspak

De trainingspakken van Under Armour staan bekend om de ideale pasvorm. De materialen worden gemaakt volgens de nieuwe technologieën en laten elke sporter optimaal presteren. Het Under Armour trainingspak is er voor dames, heren en kinderen en staan als heel bijzonder binnen de trainingspakkenwereld bekend. Dat vooral om de functionaliteit, het ontwerp en zeker ook vanwege de trendy uitstraling. Met een trainingspak – of losse broek of jas- haal je écht wat bijzonders in huis.

Bekijk ook: Nike trainingspak | Adidas trainingspak | Puma trainingspak | Lacoste trainingspak | Australian trainingspak | Armani trainingspak | Dames trainingspak

Helaas geen producten gevonden!

Door het covid-19 virus is het aanbod lager dan u van ons gewend bent en laten nieuwe collecties langer op zich wachten. Blijf de site in de gaten houden voor nieuwe collecties of bekijk de andere categorieën.

Under Armour

Hard werken, volharding en wilskracht. Dat zijn de kernwaarden van Under Armour. Met zeer innovatieve sportkleding wil UA alle sporters beter laten presteren. Hoe? Door passie, ontwerp en het voortdurend streven naar innovatie. Het succesverhaal van UA begon met één T-shirt, ondertussen kunnen sporters zich van top tot teen kleden in de unieke kleding van het Amerikaanse merk. UA begon met een T-shirt. Een bijzondere uitvoering, wamt het shirt voerde zweet veel sneller af dan alle andere shirts en ontketende een revolutie binnen de sportwereld. Under Armour lanceerde ook ‘Tech’, waarmee het succesvol de strijd aanging met katoen. Ook Oldgear Infrared is een techniek die UA ontwikkelde, terwijl het ook al het grootste Connected fitnessplatform ter wereld lanceerde.

UA is een nog relatief jong merk dat sterk in opmars is. Het bedrijf werd in 1996 geboren. Het Europese hoofdkantoor huist in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Behalve door de drang naar innovatie weet het spotmerk ook steeds meer bekende sporters aan zich te binden. Memphis Depay is sinds 2015 uithangbord in Europa. Ook de voetballer van Olympique Lyon voelt zich goed en presteert beter in sportkleding van Under Armour.

Trainingspakken van Under Armour

Het Under Armour trainingspak mag er zijn en ligt volledig in lijn met de filosofie van het bedrijf: met een trainingspak van Under Armour presteer je gewoon beter en voel je je lekkerder. Verder zijn de frisse stijlen en nieuwe kleuren altijd opvallend. Volwassenen en kinderen die een bijzonder stijlvol en functioneel Under Armour trainingspak, trainingsbroek of jas zoeken, zijn bij UA aan het goede adres. Behalve in steeds weer nieuwe technologieën en innovaties, investeert het merk ook meer en meer in de ontwerpen van de sportkleding. Niet voor niets werd de bekende Belgische ontwerper Tim Coppens vastgelegd om de collecties van UA nog beter vorm te geven. Met de toekomst zit het dus wel goed. Het merk is ambitieus en is van plan nog veel meer nieuwe artikelen te ontwikkelen om records te verbreken. Dat belooft dus wat.

Nu al is het echter een genot om te zoeken naar uw trainingspak op maat. De collectie trainingspakken van Trainingspakken.com is bijzonder uitgebreid, de prijzen aantrekkelijk, de kleuren vallen op en een ding is zeker: je voelt je als sporter altijd goed in het Under Armour trainingspak.