Marseille trainingspak

Als Olympique Marseille supporter bof je maar even met het Marseille trainingspak. Dit trainingspak wordt namelijk door velen als een van de mooiste trainingspakken in de voetballerij gezien. De prachtige lichtblauwe clubkleuren van Olympique Marseille zijn in de trainingspakken verwerkt en het logo van l’OM heeft een prominente plek op de borst. Het Olympique Marseille trainingspak wordt geproduceerd in samenwerking met Puma. Dit trainingspak is het officiële Olympique Marseille trainingspak wat de spelers en trainers dragen tijdens de wedstrijden en trainingen.

Bekijk ook: Barcelona trainingspak | Bayern Munchen trainingspak | PSG trainingspak | Chelsea trainingspak | Real Madrid trainingspak | Juventus trainingspak

Helaas geen producten gevonden!

Door het covid-19 virus is het aanbod lager dan u van ons gewend bent en laten nieuwe collecties langer op zich wachten. Blijf de site in de gaten houden voor nieuwe collecties of bekijk de andere categorieën.

Olympique Marseille trainingspak 2020-2021

De keuze uit Marseille trainingspakken is dat jaar erg divers. Zo is er het Olympique Marseille presentatiepak dat bestaat uit een donkerblauw trainingsjack met lichtblauwe strepen en bijbehorend trainingsbroek in de lichtblauwe clubkleuren. Dit pak beschikt over een ritssluiting en zakken waarin je tijdens het sporten je spullen kan bewaren. Het tweede presentatiepak van Marseille bestaat geheel uit de lichtblauwe kleur die is afgewerkt met donkerblauwe strepen. Daarnaast is er ook nog het Olympique Marseille sweatpak dit pak komt standaard met de lichtblauwe trainingsbroek maar voor de trainingstrui kan je een keuze maken uit de lichtblauwe trainingstrui of de donkerblauwe trainingstrui. Deze Marseille sweatpakken beschikken over een col en hebben geen ritssluiting. Voor het seizoen 2020-2021 heeft Marseille helemaal uitgepakt met een speciaal Marseille Anthem trainingspak dat bestaat uit een wit trainingsjack en een zwarte trainingsbroek.

Daarnaast heeft ieder Olympique Marseille trainingspak het Marseille logo op de linkerborst en het Puma logo op de rechterborst.

Losse trainingstrui of trainingsbroek van Olympique Marseille

Wil jij geen compleet Olympique Marseille trainingspak hebben maar liever een Marseille trainingstrui of Marseille trainingsbroek dan is dit bij Trainingspakken.com geen probleem. We hebben diverse trainingsjacks in de lichtblauwe clubkleuren van Olympique Marseille in onze collectie maar ook de wat oudere modellen zijn bij ons nog te verkrijgen. De Puma Olympique Marseille collegiate navy trainingsbroek kan bij ons ook apart worden besteld. Met deze losse artikelen kan jij je eigen Marseille outfit samenstellen. Het Olympique Marseille trainingsjack kan bijvoorbeeld gerust worden gecombineerd met een spijkerbroek.

Veel keuze in het Marseille trainingspak

De reden dat wij zo veel aanbod hebben in het Olympique Marseille trainingspak is dat wij samenwerkingsverbanden hebben met de grote webwinkels in Nederland op het gebied van sportartikelen en in het bijzonder trainingspakken. Hierdoor kan je bij ons altijd een goed trainingspak scoren voor in je kledingkast. Bij ons zie je de verschillende aanbieders in één oogopslag en kan je snel bepalen waar je jouw maat het voordeligst kan aanschaffen.

Club & land trainingspakken

Ons aanbod rijkt natuurlijk verder dan alleen het Olympique Marseille trainingspak. Elke voetballiefhebber is bij ons aan het juiste adres. Geïnteresseerd in trainingspakken van de volgende clubs: AC MilanArsenal, AS Roma, Atletico MadridGalatasarayManchester City, Manchester United, Marseille, PSV? Mocht het juist trainingspak hier nog niet tussen zitten, bekijk dan eens onze gehele collectie voetbal trainingspakken of landen trainingspakken.

Olympique Marseille

Olympique Marseille is een van de grootste clubs uit de Franse competitie. Ieder jaar weet Olympique Marseille maar liefst 360.000 voetbalshirts te verkopen! Dit zegt natuurlijk veel over de enorme achterban waarover Marseille beschikt. Olympique Marseille voetbalt zijn thuiswedstrijden in het Stade Velodrome waar welgeteld 67.394 supporters in kunnen. Les Olympiens zoals de club ook wel genoemd wordt is 9 keer landskampioen geworden en heeft in 1993 de Champions league gewonnen.