PSG trainingspak kids

Voor de junioren is ons assortiment weer uitgebreid voor het seizoen 2019/2020 met trainingspakken van Paris Saint-Germain! De trainingspakken voor kids zijn verkrijgbaar in maat 116 t/m 170. Draag nu het officiële trainingspak van de Parijse grootmacht. Het officiële trainingspak is ook voor kids verkrijgbaar in het kwalitatief sterke “Nike Dry Squad” trainingspak, wat gemaakt is met een toelopende pasvorm. Dit kinder trainingspak van PSG houdt jou droog en warm, en laat jou comfortabel bewegen door de geavanceerde Dri-FIT technologie. Het PSG trainingspak kids is voor zowel jongens als meisjes ideaal te dragen. Klik op jouw gewenste artikel hieronder om naar de webshop te gaan.

Bekijk ook: kinder trainingspakken | voetbal trainingspakken kids | Barcelona (kids) | Real Madrid (kids) | Chelsea (kids) | Ajax (kids) | Kinder trainingsbroek

Helaas geen producten gevonden!

Door het covid-19 virus is het aanbod lager dan u van ons gewend bent en laten nieuwe collecties langer op zich wachten. Blijf de site in de gaten houden voor nieuwe collecties of bekijk de andere categorieën.

Trainingspak 2019 – 2020 part bestellen?

Wil je liever één onderdeel apart bestellen van het Paris Saint-Germain trainingspak voor kids? Dat kan! Bij trainingspakken.com is het ook mogelijk om slechts de trainingsbroek of het trainingsjack te kopen. Wil je liever een ander kinder trainingspak bestellen? Kijk dan verder tussen onze andere junior trainingspakken!

PSG trainingspak kids Rush Red

Het eerste kinder trainingspak van Paris Saint-Germain heeft een stijlvolle uitvoering. Het kinder trainingspak bestaat uit een donkerblauwe trainingsbroek en een rood trainingsjack. De ritssluiting van het kinder trainingsjack loopt van borst- tot kinhoogte. Hierdoor sluit dit jack zich bij de junioren uitstekend aan op de bewegingen van het bovenlichaam. Geheel in de traditionele clubstijl beschikt het trainingsjack over een aflopende donkerblauwe baan over de schouders tot aan de ellebogen en heeft de trainingsbroek een rode baan tot aan de knieën.

PSG trainingspak kids Midnight Navy

Het tweede kinder trainingspak van Paris Saint-Germain heeft een donkerblauwe uitvoering. Dit trainingspak is gemaakt van 100% polyester. Doordat de tailleband elastisch is past dit junior trainingspak zich aan aan jouw pasvorm. De ritssluiting loopt vanaf de middel tot de hals, hiermee kun je het trainingspak open dragen of gemakkelijk uit doen bijvoorbeeld na je warming up.