Serie A trainingspakken

De Serie A behoort tot de populairste voetbalcompetities van Europa. De competitie heeft een gigantische geschiedenis en diverse clubs uit de Italiaanse Serie A hebben door de jaren heen talloze prijzen gewonnen. De competitie wordt veel bekeken en heeft een groot aantal fans, waardoor de sportkleding uit de competitie veel wordt gedragen. Het gaat hierbij met name op Serie A trainingspakken van diverse clubs. Deze trainingspakken zijn over heel de wereld populair en worden met name door jongeren, sportliefhebbers en mannen gedragen.

Bekijk ook: Premier League trainingspakken | Lique 1 trainingspakken | La Liga trainingspakken | Bundesliga trainingspakken | Eredivsie trainingspakken

Helaas geen producten gevonden!

Door het covid-19 virus is het aanbod lager dan u van ons gewend bent en laten nieuwe collecties langer op zich wachten. Blijf de site in de gaten houden voor nieuwe collecties of bekijk de andere categorieën.

De nieuwe collectie Serie A trainingskleding 2020-2021 is binnen!

Momenteel is de nieuwste collecties van Serie A trainingspakken binnen en verkrijgbaar. Iedere club heeft zijn Serie A trainingspak gelanceerd en fans kunnen deze nu aanschaffen. De trainingspakken geven een sportieve uitstraling, zijn kleurrijk waar nodig en hebben ieder een aparte stijl. De Serie A trainingspakken zijn beschikbaar voor dames en heren en beide varianten zijn dan ook in veel maten verkrijgbaar. Ben jij klaar voor het nieuwe seizoen? Scoor direct jouw favoriete Seria A trainingspak!

Serie A trainingsjacks

Naast volledige Serie A trainingspakken kun je natuurlijk ook losse trainingsjacks aanschaffen. Hierbij koop je dus enkel de bovenkant en niet het volledige Serie A trainingspak inclusief de broek. Dit is uiteraard een stuk goedkoper, maar ook hierbij heb je diverse varianten. Je kunt Serie A trainingsjacks kopen van verschillende clubs. De competitie heeft veel clubs die geschiedenis geschreven hebben en over heel de wereld populair zijn. Denk bijvoorbeeld aan Juventus, waarbij het nieuwe trainingsjack donkerblauw is, Inter Milan dat met een zwart-blauwe variant komt en AS Roma waarbij het trainingsjack rood is. De logo’s van de clubs zitten bij de trainingsjacks op de linkerborst. Op de rechterborst zit het logo van de sponsor.

Bekijk de meest populaire Serie A trainingspakken

Trainingsbroeken van Serie A clubs

Naast de complete Serie A trainingspakken en losse Serie A trainingsjacks kan je ook losse trainingsbroeken van Serie A clubs kopen. Hierbij geldt hetzelfde als bij de trainingsjacks, namelijk dat deze verkrijgbaar zijn in verschillende maten. Er zijn trainingsbroeken van diverse Seria A clubs beschikbaar. De trainingsbroek van het seizoen 2020-2021 van Juventus is net als het trainingsjack donkerblauw. Bij Inter Milan is de trainingsbroek zwart. Het volledige pak is zwart-blauw, maar het jack is meestendeels blauw en de broek vooral zwart. AS Roma komt met een zwarte trainingsbroek met lichte rode en oranje details, in tegenstelling tot het trainingsjack dat erbij hoort. Deze is immers volledig rood met oranje.

Nog niet genoeg van al onze Serie A pakken, broeken en jacks? Bekijk dan het complete voetbal trainingspakken assortiment. Dit bestaat uit de nieuwste collectie trainingspakken van alle Voetbalclubs in Europa!