Banlieue trainingspak

Banlieue is een luxe sportmerk dat de afgelopen jaren veel populariteit heeft opgebouwd. Het merk produceert diverse sportkleren en lifestyle producten waaronder bijvoorbeeld complete trainingspakken, vesten en shirts. Op deze pagina is een uitgebreid assortiment aan Banlieu sportkleding te vinden. Het Banlieue trainingspak wordt steeds meer gedragen en is populairder dan ooit in Nederland. De trainingspakken zitten erg comfortabel, maar geven daarnaast ook een elegante uitstraling. Deze combinatie maakt Banlieue trainingspakken erg geliefd onder sportliefhebbers.

Bekijk ook: Black Bananas trainingspak | Ceasarss Trainingspak | XPLCT Trainingspak | SikSilk trainingspak | Nike trainingspak

Banlieue trainingspak dames

Zoals gezegd is Banlieue gespecialiseerd in de productie van allerlei verschillende soorten sportkleding. Hieronder vallen met name trainingspakken. Niet alleen onder heren zijn de trainingspakken van Banlieue gewild, maar ook het Banlieue trainingspak dames is erg populair, maar dan uiteraard onder de dames. De trainingspakken komen voor in verschillende kleuren waaronder grijs, zwart, blauw en groen. Ook kun je bij het dames trainingspak kiezen voor een unieke kleur, zoals Army/black, wat dus een soort legergroen is. De damestrainingspakken komen voor in verschillende maten. Meestal heeft een Banlieue trainingspak een capuchon. De trainingspakken ogen erg sportief, maar tevens zeer elegant wanneer ze gedragen worden. Er zijn niet enkel verschillende maten en kleuren, maar ook verschillende modellen. Door de jaren heen heeft het merk immers meerdere trainingspakken uitgebracht. Zo zijn er dus erg nieuwe modellen, maar ook modellen van de voorafgaande jaren.

Banlieue trainingsbroek

Naast complete Banlieue trainingspakken heb je uiteraard ook de mogelijkheid enkel een Banlieue trainingsbroek aan te schaffen. Net als de complete trainingspakken, shirts en tassen worden ook de trainingsbroeken van Banlieue veel gedragen en zijn ze geliefd. Een Banlieue trainingsbroek kun je aanschaffen in alle maten. Het grote voordeel van de trainingsbroeken is echter dat ze strak trekken. Dit betekent dat als je een broek hebt die iets te groot is de broek zich voor zo ver mogelijk strak trekt dat deze goed en comfortabel zit. Vind je een strakke broek fijn zitten? Dan zijn de Banlieue trainingsbroeken helemaal ideaal! In een Banlieue trainingsbroek kun je makkelijk en zeer flexibel bewegen. Dit maakt de broeken zowel in het dagelijkse leven als gedurende het sporten erg fijn.

Banlieue trainingskleding

Banlieue trainingskleding wordt veel gedragen, niet enkel tijdens de trainingen maar ook daarbuiten. In het begin werden de trainingskleren vooral door mannen gedragen, maar momenteel wordt ook het Banlieue pak voor dames steeds meer verkocht en gedragen. Dit pak zorgt dat de dames erg flexibel en makkelijk kunnen bewegen tijdens het sporten en erbuiten. Banlieue trainingskleding rekt goed mee tijdens het doen van bepaalde oefeningen. Als we het hebben over Banlieue trainingskleding hebben we het niet enkel over trainingspakken, maar ook over bijvoorbeeld sportieve shirts, truien, hoodies en jassen of vesten. Er is voor ieder wat wils.

Clan De Banlieue

Banlieue is een merk dat sportieve kleding ontwerpt en uitbrengt. De kleren geven een luxe uitstraling. Het merk heeft 3 oprichters en is van oorsprong ontstaan gedurende een schoolopdracht. Dit gebeurde in 2016 in Rotterdam. Nadat de 3 oprichters merkten dat het idee “Banlieue” ook buiten school wat kan worden als een echt merk is Banlieue gaan uitbreiden. Momenteel heeft het merk al meer dan 100.000 volgers op zowel Instagram als Facebook en wordt het door heel Nederland veel gedragen. Ook bekende sporters waaronder voetballers en kickboksers dragen regelmatig traingskleding van Banlieue. Onder anderen hierdoor wordt het merk ook met de dag bekender. Banlieue breidt steeds meer en meer uit en het assortiment wordt dan ook steeds groter.

94.95
13.65