Ajax trainingspak kids

Voor jong en oud is ons assortiment weer uitgebreid voor het seizoen 2019/2020 met trainingspakken van Ajax! Er is ruime keuze in verschillende fankleding. De trainingspakken voor kids zijn verkrijgbaar in maat 128 t/m 176. Het officiële Ajax trainingspak is ook voor kids verkrijgbaar in het kwalitatief sterke “Adidas Climacool” trainingspak, wat gemaakt is met geïntegreerde handschoenen/duimgaten. Dit trainingspak zorgt voor een optimale lenigheid en het afvoeren van zweet tijdens het sporten door de geavanceerde Climacool technologie. Het Ajax trainingspak Kids is voor zowel jongens als meisjes ideaal te dragen.  In de outlet hebben wij het Ajax trainingspak voor kids van het seizoen 2018/2019. Klik op jouw gewenste artikel hieronder om naar de webshop te gaan.

Bekijk ook: kinder trainingspakken | voetbal trainingspakken kids | Barcelona (kids) | Real Madrid (kids) | Chelsea (kids) | PSG (kids) | Kinder trainingsbroek

Helaas geen producten gevonden!

Door het covid-19 virus is het aanbod lager dan u van ons gewend bent en laten nieuwe collecties langer op zich wachten. Blijf de site in de gaten houden voor nieuwe collecties of bekijk de andere categorieën.

Apart bestellen?

Het is mogelijk om een kinder sweatvest van Ajax apart te bestellen. Wil je liever een ander kinder trainingspak bestellen? Kijk dan verder tussen onze andere junior trainingspakken! Daarnaast is het bij trainingspakken.com mogelijk trainingsbroeken en trainingsjacks voor kinderen apart te bestellen.

Ajax trainingspak Kids Thuis

Het kinder trainingspak van Ajax voor de thuiswedstrijden heeft een rood met witte uitvoering. De ritssluiting loopt vanaf de middel tot kinhoogte, hiermee kun je het trainingspak open dragen of gemakkelijk uit doen bijvoorbeeld na je warming up. Geheel in de traditionele clubstijl beschikt het trainingsjack over de drie sterren boven het clublogo en aflopende witte strepen over de schouders tot aan de ellebogen. Dit kinder trainingspak is gemaakt van 100% polyester.

Ajax trainingspak Kids Uit

Het kinder trainingspak voor de uitwedstrijden van Ajax is net als het Ajax uit tenue 2019-2020 donkerblauw van kleur. De ritssluiting loopt vanaf de middel tot kinhoogte, hiermee kun je het trainingspak open dragen of gemakkelijk uit doen bijvoorbeeld na je warming up. Geheel in de traditionele clubstijl beschikt het trainingsjack over de drie sterren boven het clublogo en aflopende rode strepen over de schouders tot aan de ellebogen. Dit trainingspak is gemaakt van 100% polyester.