Kinder trainingspak

Een kinder trainingspak is onmisbaar als je kind aan sport doet, zoals voetbal. Toch is een kinder trainingspak niet alleen bedoeld voor de sportievelingen. Het zit namelijk comfortabel en is daarom ook enorm geschikt om in de vrije tijd te dragen. Een trainingspak geeft je kind een sportieve uitstraling, het zorgt voor warmte en luchtigheid, het is gemakkelijk uit te wassen en je kind kan er thuis ook heerlijk in spelen. De collectie kinder trainingspakken is ruim en divers. Hier vind je het uitgebreide aanbod van onder andere Nike en Adidas in verschillende kleuren voor een eerlijke prijs.

Bekijk ook: Club & Land Kids | Kinder trainingsbroek | Kinder trainingsshirts

Helaas geen producten gevonden!

Door het covid-19 virus is het aanbod lager dan u van ons gewend bent en laten nieuwe collecties langer op zich wachten. Blijf de site in de gaten houden voor nieuwe collecties of bekijk de andere categorieën.

Nike kinder trainingspak

Een kinder trainingspak van Nike staat gegarandeerd voor kwaliteit. Dit sportieve merk wordt gedragen door sporters en beroemdheden wereldwijd. Het merk staat bekend om comfortabele kinder kleding van hoogwaardige kwaliteit. De trainingspakken van Nike zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals blauw en zwart. Ook zijn er verschillende kleurencombinaties mogelijk, zoals een rood, geel of groen jacket met een blauwe broek. Meisjes kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een paars joggingpak. De meeste kleding is daarnaast ook voorzien van Nike dri-FIT. Deze technologie zorgt ervoor dat zweet wordt afgevoerd. Hierdoor blijft je kind altijd droog en comfortabel.

Adidas kinder trainingspak

Ook Adidas staat voor sportiviteit en kwaliteit van ieder kind. Net als Nike is dit merk geliefd bij sporters en beroemdheden. Met een trainingspak van Adidas loopt je kind er dus modieus en comfortabel bij. De kinder trainingspakken van Adidas hebben een goede pasvorm. Deze pakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: van lichtblauw tot donkerblauw en van zwart tot groen. Ook hier zijn verschillende pakken verkrijgbaar in diverse kleurencombinaties, zoals een groen jacket met een zwarte broek. Verder heeft Adidas een joggingpak voor baby’s in het assortiment. Kun je niet wachten om je kindje sportief te kleden, dan is dit je kans. Het joggingpak zit ook voor baby’s comfortabel, luchtig en warm.

Voetbal trainingspakken kids

Een kinder trainingspak is ideaal voor en na een voetbaltraining of voetbalwedstrijd. Het houdt je kind warm en hij of zij is sportief gekleed. Na een wedstrijd of training zorgt het pak voor luchtigheid en je kind voelt zich comfortabel. De kinder trainingspakken van Nike en Adidas worden ook door professionele voetballers gedragen. Je kind wil misschien graag zoals zijn of haar grote voorbeeld gekleed gaan.

Kinder trainingsbroeken

Als je kind alleen een trainingsbroek nodig heeft, dan is het mogelijk deze apart aan te schaffen. Het aanbod aan kinder trainingsbroeken is ruim. Naast de standaard kiner trainingsbroeken van Nike en Adidas is het mogelijk om een broek aan te schaffen van het favoriete voetbalteam van je kind. Het aanbod bevat onder andere kinder trainingsbroeken van Liverpool, Paris Saint Germain en PSV.

Kinder trainingspakken van clubs en landen

AIs je kind fan van een bepaalde club of land? Dan is het extra leuk om deze support te laten zien door het kiezen van een kinder trainingspak van een club of land. Merken zoals Nike, Adidas en Puma bieden jouw kind de mogelijkheid om hetzelfde pak te dragen als zijn of haar idolen. Zo zijn er bijvoorbeeld voetbal trainingspakken kids van spelers als Neymar en Messi, landen zoals België en Duitsland en clubs zoals Ajax, FC Barcelona, PSG, Chelsea en Real Madrid. Naast het logo van het merk bevatten deze kinder joggingpakken meestal ook het logo van de club of het land en soms ook van de sponsor.

Met een kinder trainingspak loopt je kind altijd rond in comfortabele, warme kleding: voor en na een training of gewoon lekker thuis. Er is een ruim aanbod aan verschillende merken, type pak en kleuren. Extra speciaal zijn de trainingspakken van clubs, landen en voetbalspelers. Zo kan je kind op een leuke manier zijn of haar idool steunen.