Premier League trainingspakken

De Premier League wordt beschouwd als de zwaarste en beste competitie van de wereld. De Premier League onderscheidt zich van andere competities door niet net zoals de meeste competities 2 of 3 clubs te hebben die behoren tot de beste clubs ter wereld, maar zeker 6 of 7. In de Premier League hebben door de jaren heen zeer grote spelers gevoetbald en de clubs hebben historische prijzen gewonnen. De Premier League trainingspakken behoren tot de meest gedragen trainingspakken ter wereld. Wereldwijd dragen miljoenen sportliefhebbers Premier League trainingspakken. Deze trainingspakken worden over heel de wereld verkocht.

Bekijk ook: Seria A trainingspakken | Lique 1 trainingspakken | La Liga trainingspakken | Bundesliga trainingspakken | Eredivsie trainingspakken

Helaas geen producten gevonden!

Door het covid-19 virus is het aanbod lager dan u van ons gewend bent en laten nieuwe collecties langer op zich wachten. Blijf de site in de gaten houden voor nieuwe collecties of bekijk de andere categorieën.

De nieuwe collectie Premier League trainingskleding 2020-2021 is binnen!

Ieder jaar brengen de Premier League clubs een nieuw trainingspak uit. De nieuwe trainingspakken worden vervolgens verkrijgbaar voor fans over de hele wereld. Momenteel is de nieuwe collectie Premier League trainingskleding 2020-2021 binnen. De trainingspakken zijn er in diverse maten en van allerlei grote clubs. De pakken hebben mooie, goed combinerende kleuren en unieke stijlen. Niet alleen de fans, maar uiteraard ook de spelers van de clubs zelf zullen vanaf nu met enige regelmaat in deze trainingspakken te zien zijn. Ons persoonlijke favoriete trainingspak van dit jaar is het Manchester United trainingspak in het groen!

Benieuwd naar de nieuwste pakken? Bekijk dan de populairste Premier League pakken van dit moment!

Premier League trainingsjacks

Uiteraard zijn er complete trainingspakken van allerlei clubs uit de Premier League verkrijgbaar, maar daarnaast heb je ook de mogelijkheid enkel een losse Premier League trainingsjack te kopen. Voor de liefhebbers die geen trainingsbroek willen, maar enkel de bovenkant is dit dus ook mogelijk. In de nieuwe collectie Premier League trainingspakken is er keuze genoeg. Om te beginnen kun je bijvoorbeeld kijken naar de Premier League trainingspak 2020-2021 van Manchester United. Het jack is hierbij wit en op beide onderarmen bevat het jack kleine details in de kleuren zwart en oranje. Verder kun je bijvoorbeeld kijken naar het trainingsjack van Arsenal, die geel-blauw is en naar het trainingsjack van Manchester City die donkerblauw is met lichtblauwe details op de onderarmen. Alle trainingspakken en jacks zijn beschikbaar in verschillende maten

Trainingsbroeken van Premier League clubs

Niet enkel trainingsjacks, maar ook trainingsbroeken van diverse Premier League clubs zijn los verkrijgbaar. Ook deze zijn net als de Premier League trainingspakken en de trainingsjacks beschikbaar in verschillende maten. De trainingsbroek van Manchester United is bijvoorbeeld groen/bruinachtig, in tegenstelling tot het jack dat zoals gezegd wit is. De trainingsbroek van Manchester City is donkerblauw. Een mooie en elegant uitstralende combinatie dus met het trainingsjack dat lichtblauw is. Bij Arsenal zijn zowel het trainingsjack als de trainingsbroek donkerblauw gekleurd, wat dus een volledig donkerblauw trainingspak vormt.

Historie van de Premier League

De Premier League is een competitie die al zeer lang bestaat. De competitie wordt beschouwd als de beste competitie van de wereld met clubs van het allerhoogste niveau. Niet alleen vanuit de buitenwereld wordt de Premier League als zeer hoog ervaren, ook de spelers die er spelen vinden het vaak fysiek de zwaarste competitie waar ze ooit gespeeld hebben. Door de jaren heen hebben clubs uit de Premier League talloze keren Champions League en Europa League titels gewonnen. Zo won Arsenal zeer recent de Europa League, won Manchester United 3 maal de UEFA Champions League en won ook Liverpool zeer recent de cup met de grote oren. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de in totaal 12 Premier League clubs die ooit een Europese prijs gewonnen hebben. Naast historische prijzen heeft de Premier League ook door de jaren heen legendarische spelers gehad. Zeer grote namen uit de voetbalwereld die ooit in de Premier League gespeeld hebben zijn bijvoorbeeld Thierry Henry, Wayne Rooney, Steven Gerrard, Didier Drogba, en de Nederlanders Dennis Bergkamp, Robin van Persie, Ruud Gullit en Dirk Kuyt. Ook de meervoudig Ballon’dor winnaar Cristiano Ronaldo heeft een deel van zijn carrière in de Premier League gespeeld, namelijk bij Manchester United.

Nog niet genoeg van al onze Premier League trainingspakken, broeken en jacks? Bekijk dan het complete voetbal trainingspakken assortiment. Dit bestaat uit de nieuwste collectie trainingspakken van alle Voetbalclubs in Europa!