Liverpool trainingspak

Dit zijn de trainingspakken van Liverpool die door de spelers en trainers van Liverpool in officiële wedstrijden wordt gedragen. Het Liverpool trainingspak wordt sinds 2015 in samenwerking met New Balance geproduceerd. De Liverpool trainingspakken bestaan voornamelijk uit de rode clubkleuren die symbool staan voor “The Reds”. Ieder trainingspak bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek met de logo’s van Liverpool en New Balance die prominent aanwezig zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om een los trainingsjack of trainingsbroek van Liverpool te bestellen. Dit is fijn voor de Liverpool fan want op deze manier kan jij je eigen Liverpool trainingspak samenstellen.

Bekijk ook: Barcelona trainingspak | Bayern Munchen trainingspak | PSG trainingspak | Real Madrid trainingspak | Ajax trainingspak | Juventus trainingspak

Helaas geen producten gevonden!

Door het covid-19 virus is het aanbod lager dan u van ons gewend bent en laten nieuwe collecties langer op zich wachten. Blijf de site in de gaten houden voor nieuwe collecties of bekijk de andere categorieën.

Liverpool trainingspak 2020-2021

Het nieuwe seizoen in de Premier League is alweer van start gegaan en dat betekent ook een geheel nieuwe kledinglijn van Liverpool. Het Liverpool trainingspak 2020-2021 komt dit jaar in twee verschillende producties. Het eerste trainingspak van Liverpool bestaat uit een rood trainingsjack met ritssluiting en een oprolbare capuchon. Het andere trainingspak bestaat uit een zwart trainingsjack dat afgewerkt is met rode strepen en ook dit jack beschikt over een ritsluiting. Beide Liverpool trainingspakken bevatten een zwarte trainingsbroek met het New Balance en Liverpool logo. Bijzonder aan het Liverpool trainingspak voor het seizoen 2020-2021 is het logo dat op de trainingsjacks en trainingsbroeken is verwerkt. Het gaat hier namelijk om een speciaal gouden logo dat ter ere van het 125-jarige bestaan van de club is ontworpen. Het gaat hier om een gouden Livebird.

Liverpool trainingsjack

Naast het complete Liverpool trainingspak kan bij ons ook een apart Liverpool trainingsjack worden besteld. Het rode en zwarte trainingsjack van het nieuwste trainingspak kunnen bijvoorbeeld los worden besteld maar ook van het vorige voetbalseizoen hebben wij nog jacks in de aanbieding. Deze jacks zijn net als het Liverpool trainingspak officiële producten van Liverpool FC. Dit wordt ook bevestigd door de bijbehorende logo’s van de voetbalclub.

Liverpool trainingsbroek

Naast het trainingsjack hebben wij ook de Liverpool trainingsbroek. De trainingsbroek kan los van het Liverpool trainingspak worden besteld. Het gaat hier om de zwarte trainingsbroek van Liverpool met het clublogo op de rechter broekspijp en het New Balance logo op de linker broekspijp.

Club & land trainingspakken

Onze winkel heeft meer te bieden dan alleen het Liverpool trainingspak. Naast Liverpool hebben wij trainingspakken van elke grote club in de Premier League. Denk hierbij aan Arsenal, Manchester City en Manchester United. Is Liverpool toch echt je club in Engeland dan is een trainingspak van een andere Europese club een betere keuze. Bekijk eens de trainingspakken van Atletico Madrid, Fenerbahce, Galatasaray,  Marseille, PSV, AC Milan en AS Roma. Natuurlijk zijn dit niet alle trainingspakken die wij te bieden hebben, er is nog veel meer keuze uit voetbal trainingspakken en landen trainingspakken.

Liverpool FC

The Reds is de beroemde bijnaam van Liverpool en is bij iedere voetbalsupporter op de wereld wel bekend. Liverpool is opgericht in 1892 en is daarmee een van de oudste clubs van de wereld. The Reds hebben een zeer rijke historie met maar liefst 18 landskampioenschappen en 5 Champions Leagues / Europa Cup 1 overwinningen. Liverpool speelt zijn thuiswedstrijden op Anfield Road dat een van de meest sfeervolle stadions is in Engeland.