Trainingsbroeken

Een trainingsbroek is tegenwoordig méér dan gewoon kledij waarin je kunt gaan zweten op de loopband, en steeds meer merken bieden dan ook gewoon comfortabele broeken aan waarmee je gewoon thuis of zelfs op straat kunt rondlopen. Merken zoals Nike, Adidas en Puma pakken uit met trainingsbroeken die de ideale balans representeren tussen comfort en een sportief karakter, en wat meer uitleg over het aanbod is hier dan ook op zijn plaats.

Bekijk ook: Nike trainingsbroek | Adidas trainingsbroek | Dames trainingsbroek

Helaas geen producten gevonden!

Door het covid-19 virus is het aanbod lager dan u van ons gewend bent en laten nieuwe collecties langer op zich wachten. Blijf de site in de gaten houden voor nieuwe collecties of bekijk de andere categorieën.

Nike trainingsbroek

Nike is hét sportmerk, maar heeft ook een reeks aan comfortabele broeken. Zo is de Nike F.C trainingsbroek Obsidian Blue geschikt om in de vrije tijd in rond te lopen, dankzij de loszittende pasvorm en relatief smalle broekspijpen. De stijl van de broek stemt overeen met het moderne straatbeeld, en deze an eenvoudig over de schoenen aangetrokken worden dankzij de ritssluitingen op de enkels. De elastische tailleband draagt dan weer bij aan het comfortabele karakter van de Nike trainingsbroek, die je zelf kan aanspannen.

Adidas trainingsbroek

Adidas is eveneens een sterk sportmerk, maar pakt eveneens uit met een breed scala aan comfortabele Adidas trainingsbroeken voor thuis of op straat. De Adidas Tiro17 Trainingsbroeken Black White is een comfortabel exemplaar met de traditionele Adidas elementen. De broek is uitgerust met handige enkelritsen om deze snel aan of uit te trekken, en bestaat voor 100% uit polyester. Een elastische taillekoord maakt de broek daarbij nog gemakkelijker.

De Real Madrid Trainingsbroek 3/4 Black Supreme Purple is dan weer een vernieuwende driekwart sportboek, voorzien van een geïntegreerde legging. Ook hier is een elastische taillekoord aanwezig, en op de rechts broekspijp pronkt het logo van Real Madrid. De trainingsbroek bestaat voor 100 % uit polyester.

Puma trainingsbroek

Het merk Puma biedt dan weer de Evo Striker Sweat Puma trainingsbroek, waarop het opvallende Puma logo staat te pronken. De broek is uitgerust met twee zakken die door middel van een rits kunnen worden afgesloten, en ook hier zorgt een trekkoord voor meer comfort. De onderkant van de pijpen kunnen strakker gemaakt worden met een rits, en de pasvorm is normaal met taps toelopende broekspijpen. De trainingsbroek is voor 77 % katoen en 23 % polyester.

De Puma Italië Trainingsbroek is dan weer een slim fit pasvorm, ideaal om zowel in te sporten als in te ontspannen. De broek is uitgerust met de Puma Dry-Cell, die in combinatie met een mes voering een erg comfortabel gevoel teweegbrengt. De Dry-Cell techniek houdt de trainingsbroek comfortabel en droog, terwijl de mest afwerking zorgt voor de nodige ventilatie. Ook dit exemplaar is uitgerust met twee steekzakken aan de voorkant. Het Puma logo is aanwezig op de linkerpijp, terwijl het logo van de Italiaanse Voetbalbond op de rechterpijp is aangebracht. Tenslotte zijn de pijpen onderaan erg elastisch waardoor je er eenvoudig kunt instappen.

Dames trainingsbroek

Ook de dames verdienen natuurlijk een comfortabele dames trainingsbroek, en daar zorgen merken zoals Puma eveneens voor. De Pure-hardlooptight is bijvoorbeeld een basic maar comfortabele trainingsbroek voor vrouwen, en is vervaardig met de coolCELL technologie. Hierdoor wordt zweet meteen afgevoerd, en zorgen de unieke armflow gedeeltes voor ene optimale ventilatie en temperatuurregulatie. De broek blijft zelfs op de warmste momenten koel en droog, en biedt daarbij opslagruimte voor kleine voorwerpen dankzij de handige zakjes. De broek bestaat voor 92 % uit polyester en voor 8 % uit elastaan. De slim fit pasvorm zorgt er tenslotte voor dat de broek licht op de huis aansluit, maar niet te strak zit.

Kinder trainingsbroek

Kinderen doen graag aan sport, maar ze zijn ook gewoon graag op hun gemak. Trainingsbroeken zoals de Nike AS Roma voetbalbroek bieden zowel een sportieve uitstraling als comfort, en zijn perfect voor kinderen die bewegingsvrijheid willen. De Drie-FITT technologie zorgt ervoor dat het droog blijft, en de geribde zetstukken en ergonomische naden maken natuurlijke bewegingen mogelijk. Daarbij past de zoom van de kinder trainingsbroek gemakkelijk over de schoenen en bieden kleine zakjes met een rits sluiting plaats voor kleine, waardevolle spullen.