Barcelona trainingspak kids

Voor jong en oud is ons assortiment weer uitgebreid voor het seizoen 2019/2020 met kinder trainingspakken van FC Barcelona! Er is ruime keuze in verschillende fankleding. De Barca trainingspakken voor kids zijn verkrijgbaar in maat 110 t/m 176. Draag nu het officiële trainingspak van de Catalaanse grootmacht. Het officiële Barca trainingspak is ook voor kids verkrijgbaar in het kwalitatief sterke “Nike Dry Squad” trainingspak, wat gemaakt is met een toelopende pasvorm. Dit trainingspak houdt jou droog en warm, en laat jou comfortabel bewegen door de geavanceerde Dri-FIT technologie. Het Barcelona trainingspak kids is voor zowel jongens als meisjes ideaal te dragen.

Bekijk ook: kinder trainingspakken | voetbal trainingspakken kids | Ajax (kids) | Real Madrid (kids) | Chelsea (kids) | PSG (kids) | Kinder trainingsbroek

Helaas geen producten gevonden!

Door het covid-19 virus is het aanbod lager dan u van ons gewend bent en laten nieuwe collecties langer op zich wachten. Blijf de site in de gaten houden voor nieuwe collecties of bekijk de andere categorieën.

Trainingspak 2019 -2020 apart bestellen?

Wil je liever één onderdeel apart bestellen van het Barcelona trainingspak voor kids? Dat kan! Bij trainingspakken.com is het ook mogelijk om slechts de trainingsbroek of het trainingsjack te kopen. Wil je liever een ander kinder trainingspak bestellen? Kijk dan verder tussen onze andere junior trainingspakken!

Barcelona trainingspak kids zwart

Het eerste kinder trainingspak van FC Barcelona heeft een zwarte uitvoering. De ritssluiting van het trainingsjack loopt van borst- tot kinhoogte. Hierdoor sluit dit jack zich bij de junioren uitstekend aan op de bewegingen van het bovenlichaam. Geheel in de traditionele Barca clubkleuren beschikt het kinder trainingsjack over een aflopende rode baan over de schouders tot aan de ellebogen en heeft de trainingsbroek een blauwe baan tot aan de knieën.

Barcelona trainingspak kids rood

Het tweede kinder trainingspak van FC Barcelona heeft een zwarte trainingsbroek en een rood trainingsjack. Dit kinder trainingspak is gemaakt van 100% polyester. Doordat de tailleband elastisch is past dit trainingspak zich aan aan jouw pasvorm. De ritssluiting loopt vanaf de middel tot de hals, hiermee kun je het trainingspak open dragen of gemakkelijk uit doen bijvoorbeeld na je warming up.